نان بستني

مطالب آزاد

نان بستني

بستني ها يكي از جذاب ترين خوراكي ها در سراسر جهان محسوب مي شوند چراكه از نظر طعم و ظاهر توانسته است نظر بسياري را به خود جلب كند. شايد شما نيز جزو آن دسته از افرادي باشيد كه بستني و نان آن را با دستگاه نان بستني آماده سازي مي كنيد؛ به همين دليل هم ما در ادامه شما را با برخي از مزايا و معايب بستني آشنا مي كنيم.

منبع انرژي

اگرچه محتواي غذايي بستني در برندها و انواع مختلف متفاوت است، اما به طور كلي منبع عالي انرژي است. بستني سرشار از كربوهيدارت است، در يك وعده نصف فنجان حدود 15 گرم و يك وعده نيز حاوي 7 گرم چربي و 2 گرم پروتئين است كه آن را به يك ماده غذايي پر انرژي تبديل مي كند. طبق گفته وزارت كشاورزي در ايالات متحده آمريكا اين را به يك و نيم فنجان بستني وانيلي 137 كيلو كالري انرژي تامين مي كند، تقريبا دو برابر مقدار آن در يك و نيم فنجان شير كامل. وقتي به انرژي احتياج داريد يا دنبال برنامه اي براي افزايش وزن هستيد بستني انتخاب خوبي است.

منبع خوبي از مواد معدني

بستني همچنين منبع غذايي دو ماده معدني مهم است. اين ماده به ويژه از نظر كلسيم و فسفر غني است، درحدود 10 درصد از  بزرگسالان توصيه مي شود از رژيم غذايي از اين مواد معدني در يك وعده، يك و نيم فنجان استفاده كنند. كلسيم و فسفر هر دو باعث تقويت استخوان هاي سالم مي شوند. در واقع مصرف زياد كلسيم و فسفر آن خيلي مفيد نيست. در حالس كه مقادير كافي از اين مواد مغذي بستني را به عنوان يك غذاي سالم تبديل نمي كند، اما مي توانيد هنگام سير كردن، آن را به عنوان يك مزيت متوسط در نظر بگيريد.

محتواي چربي و شكر

بستني يك غذا و يا يك ميان وعده پرچرب محسوب مي شود چراكه طبق گفته دانشگاه گلف، براي تعيين بستني بايد بيش از 10 درصد چربي شير داشته باشد، درحالي كه برخي از محصولات 16 درصد دارند. چربي شير تا حد زيادي كلسترول، يك چربي اشباع شده است. وقتي سطح كلسترول خون شما خيلي زياد باشد، مي تواند به صورت پلاك، رسوب چربي در رگ هاي شما ايجاد شود كه در جريان خون تداخل ايجاد مي كند و خطر بيماري قلبي و سكته را افزايش مي دهد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.